woensdag 12 december 2007

Jarig in Uruzgan

Met nauwelijks moeite had ik mijn verjaardag voor de mensen hier verborgen weten te houden. Vervolgens had ik mij opgegeven om mee te gaan naar Chora. Ik dacht: ‘een leuker verjaardagcadeau kan ik mezelf niet geven’. Maar helaas, op de avond voor vertrek bleek er een auto uit te vallen en kon ik niet meer mee.
Zodoende ontkwam ik er niet aan toch maar op te biechten dat ik dan mijn verjaardag maar op de base moest vieren. De reacties waren allen warm en hartelijk. Toch verrassend hoe snel zo’n bericht de uithoeken van het kamp bereikt. Ik werd werkelijk van de meest onverwachte kanten gefeliciteerd.
Natuurlijk ook de mail die ik mocht ontvangen van vele kanten doet me goed. Dank daarvoor. Het is niet allen dat mensen aan je denken maar ook dat ze aan me denken terwijl ik hier zit. Ruim 5300 km van huis en toch - in gedachte - dichtbij. En gelukkig heeft de post Uruzgan nog niet bereikt. Wie weet heb ik nog iets te goed...

1 opmerking:

webmaster zei

Beste Raadsman,

a) hartelijk gefeliciteerd!
b) In uw links beschrijft u het Uruzgan Weblog als het 'Officiƫle Uruzgan Weblog'. Dit weblog is echter niet 'officieel', en niet verbonden aan enige instantie. Het is simpelweg een knipselkrant met informatie over de Task Force Uruzgan en daarmee verbonden zaken.
Verder klopt de link niet helemaal, die moet zijn: http://oruzgan.web-log.nl.
c) Succes met uw werk!

webmaster, Uruzgan weblog